Loading...
Tarieven2020-12-23T14:08:36+00:00

Tarieven

Rebalancing á 1.5 uur : € 90,00

Coaching á 1 uur : € 75,00

Ik heb naast de opleiding tot Rebalancer ook de opleiding medische basiskennis afgerond. Op basis hiervan ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging LVNT (Landelijke Vereniging van Natuurgeneeskundige Therapeuten).

Vergoeding

Mijn Rebalancing sessies worden daardoor door een groot aantal zorgverzekeraars (deels) vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Als je hier gebruik van wilt maken, dan raad ik je aan om bij je zorgverzekeraar na te vragen welke vergoeding zij hanteren. Of neem een kijkje op het vergoedingenoverzicht van LVNT (je kunt hieraan géén rechten ontlenen).

Als je bij je zorgverzekeraar wilt navragen of ze mijn Rebalancing sessies vergoeden, dan ik het handig om de volgende registratiegegevens van mij en mijn praktijk bij de hand te hebben:
AGB-code: 90109339
Registratienummer LVNT: 19.023

Andere manieren voor een (gedeeltelijke) vergoeding

• Via de werkgever: als jij als werknemer ziek bent of ziek dreigt te worden, heeft de werkgever er baat bij om je te ondersteunen in het herstelproces. Overleg daarom bij stress- en/of burnoutklachten met je werkgever of er bereidheid is (een deel van) de kosten te vergoeden

• Veel werkgevers hebben voor werknemers een budget voor vitaliteit en persoonlijke ontwikkeling. Vanuit dit budget is vaak (gedeeltelijke) vergoeding mogelijk. Vraag dit na bij je werkgever.

• Als je zelf een bedrijf hebt, kun je coaching als onkosten opvoeren. Als je hier gebruik van wilt maken, maak ik voor een Rebalancing sessie een factuur op met vermelding “coaching”.