Loading...
Rebalancing2019-05-19T17:50:58+00:00

Rebalancing

In onze maatschappij is er veel aandacht voor kennis, voor denken en dus voor het hoofd. We vergeten daarbij te luisteren naar ons lichaam. Rebalancing heeft een lichaamsgerichte werkwijze. Het lichaam is uitgangspunt en de ingang om te komen tot meer inzicht in onsZelf.

Wat is Rebalancing?

We leren al op jonge leeftijd om ons over onze gevoelens heen te zetten. Verdriet? Droog je tranen en ga maar weer spelen.. Boos? Ga naar je kamer want dit accepteren we niet! Hoe vaak druk jij emoties weg als volwassene omdat het niet past? Op het moment dat je delen van jeZelf onderdrukt wordt het voor jou onmogelijk om helemaal te zijn wie je bent en daar uitdrukking aan te geven.

Tijdens een rebalancing sessie leer je om jeZelf met een open blik te bekijken. Hoe zie jij jeZelf en hoe kijk je naar de wereld om je heen? Wat zijn gedachten die je belemmeren in het leven? En er is aandacht voor wat jij voelt en fysiek ervaart. Wat voel en ervaar jij als je die gedachten gelooft? Kun je bij dat gevoel blijven of neig je op de vlucht te slaan of juist te bevriezen? Waar voel je dat in jouw lijf?

Binnen Rebalancing heb ik een open onderzoekende houding en ondersteun ik je in dit zelfonderzoek. Jij gaat ontdekken dat het aanwezig durven zijn bij alles wat er in jou te ervaren is (boosheid, verdriet, verzet, liefde) maakt dat jij kunt gaan ontspannen. Jij je weer vrijer en opener kunt gaan voelen zodat de balans in jou kan gaan herstellen. Het proces in houden van jeZelf is in gang gezet en dan zal de wereld om je heen er ook anders uit gaan zien.

Een Rebalancing sessie van 1,5 uur kost € 90,00.

Ik ben lid van de Rebalancing beroepsvereniging PRN.

Rebalancing iets voor jou?

Heb jij een verlangen naar meer:

• Ontspannenheid
• Openheid
• Zelfinzicht
• Ruimte
• In harmonie met jeZelf zijn
• Kunnen zijn met wat is

Dan is Rebalancing iets voor jou!!