Loading...
Coaching2019-06-10T12:43:30+00:00

Coaching

Soms loopt het even anders in het leven dan dat je zou willen. Kom je jezelf tegen en loop je vast in jouw werk, binnen een relatie of als opvoeder van jouw kindje.

Wat is coaching?

Binnen de coaching ligt de nadruk op het gesprek over hetgeen jij wilt inbrengen. Tijdens deze gesprekken zal ik gebruik maken van de verbinding tussen het hoofd, het hart en de handen.

Dat betekent dat we stil zullen staan bij wat je denkt, wat je voelt en wat je doet. Ik zal je uit gaan uitnodigen om niet te schieten in het analyseren van situaties. Analyseren betekent dat je grip wilt houden en de situatie wilt beheersen. Analyseren staat voor het denkwerk en heeft weinig verbinding met jouw gevoel en jouw hart. Iets begrijpen is belangrijk en geeft pas verdieping als dat gebeurt in relatie tot wat je voelt. Gedrag kan pas echt veranderen als goed doorvoeld is wat ten grondslag ligt aan dat gedrag. Als ik geen grenzen stel omdat ik het mezelf niet waard vind, kan ik pas grenzen stellen als ik ga voelen dat ik het echt waard ben!

Binnen coaching gaan we jouw gedachten uitdagen en kijken waar deze overtuigingen vandaan komen. Er kunnen situaties vanuit de kindertijd een rol spelen bij aangenomen overtuigingen. Dit kan ons beperken en terughouden binnen relaties of in het leven. Het doorzien en doorvoelen hiervan kan jouw een ruimere en ontspannen blik geven waardoor je in staat bent om dat te doen wat in lijn is met wie jij werkelijk bent.

Door mijn jarenlange ervaring als maatschappelijk werkster beschik ik over verschillende gesprekstechnieken die jou kunnen gaan helpen om te komen tot meer inzicht in jeZelf en de wereld om je heen. Deze ervaring combineer ik met inzichten en technieken vanuit de oosterse filosofieën. Het is mijn absolute overtuiging dat het leven vele malen prettiger wordt als je leert om vanuit de stroom in jouw, het leven vorm te geven in plaats van hoe jij denkt dat de wereld verwacht dat jij jouw leven vorm geeft.

Een coachingsessie van 1 uur kost € 75,00.

Onderweg naar jeZelf